60+ en FIT

In Uncategorized by CarelLeave a Comment

Ouder worden wil iedereen en dan het liefst zo lang mogelijk in goede gezondheid. Dit heb je niet altijd voor het zeggen natuurlijk, maar je kunt het wel zo veel mogelijk beïnvloeden door in beweging te komen en te blijven.

Wanneer we merken dat ons lichaam zijn evenwicht en kracht verliest en er allerlei pijntjes en kwaaltjes ontstaan, dan is het logisch dat we het vertrouwen verliezen in ons lichaam. Sporten is DE manier om het vertrouwen in uw lichaam te behouden en te vergroten. Bewegen als medicijn, want blessures kunt u aanpakken en voorkomen door met regelmaat matig intensief te bewegen.

Bij het Sportcentrum geven wij speciaal voor iedereen die 60 jaar en ouder is een sportieve les waarbij spierkracht, evenwicht, stabiliteit, lenigheid en uithoudingsvermogen ruim aan bod zullen komen. Helemaal in uw eigen tempo, maar wel gezellig in een groep met leeftijdsgenoten. U gaat aan de slag en brengt daarmee beweging in uw lichaam en in uw leven.

We willen zo lang mogelijk alles (zelf) blijven doen toch? Dat is ons doel van de les. De les wordt gegeven door Ursula Lankreijer, die met haar medische achtergrond en liefde voor de mens u op een hele prettige manier begeleidt. Om deze les eens uit te proberen, bent u van harte welkom op dinsdag om 10.00 uur en vrijdag om 11.00 uur. Opgeven mag, maar is niet verplicht. Telefoonnummer: 036-5225115.

Leave a Comment