FITNESS

Bij Sportcentrum Zeewolde fitness je onbeperkt.

Afvallen, meer conditie en/of meer spieren opbouwen, fitness helpt jou met het bereiken van jouw sportieve doel(en). Zo kun je sporten om in vorm te komen en gezond te blijven.

Binnen het Sportcentrum hangt een ‘gemoedelijke sfeer’ en daar zijn wij trots op. Iedereen voelt zich thuis en kan individueel of gezamenlijk werken aan zijn of haar doelstellingen. Bij Sportcentrum Zeewolde verzorgt Fitclub Nederland de groepslessen en begeleiding.

Wil jij specifiek trainen of gewoon lekker sporten op onze geweldige fitnessvloer?! Bij Sportcentrum Zeewolde kun je touwklimmen, functioneel trainen en zelfs uitleven op de bokszakken. Het Sportcentrum staat niet voor niets bekend als de speeltuin voor volwassenen! Schrijf je nu in voor een proefles en ervaar het zelf!

Module fitnessbegeleiding

Binnen het Sportcentrum lopen personal trainers rond die jou één op één kunnen begeleiden. Kies voor onze brons-module; fitnessbegeleiding. Elke zes weken word jij gewogen en ontvang je een nieuw trainingsschema. Daarnaast krijg je gratis toegang tot het pro-lidmaatschap van onze fitness app. Zodra je lid bent geworden en gekozen hebt voor de module fitnessbegeleiding wordt er contact met jou opgenomen. Hierna volgt er een intake gesprek met jouw persoonlijke coach.